Retourneren

Geen probleem, stuur binnen 14 dagen na de leveringsdatum een e-mail naar: info@astariwearables.com

Vergeet niet om uw volledige naam en bestelnummer te vermelden. Wij zullen u voorzien van de juiste retourinstructies.

Na deze melding heb je nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Zodra de retourzending is ontvangen, zullen wij uw bestelling binnen 5 dagen terugbetalen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

*Verzendkosten of kosten voor de retourzending worden niet vergoed.

Let op

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Zorg ervoor dat u uw bestelnummer toevoegt aan de retourzending.

Wij verstrekken geen retourlabels voor retourzendingen of omruilingen*

Retourzendingen worden geaccepteerd als deze binnen 14 dagen na de leveringsdatum zijn gemeld. (Voor overweging van feestdagcadeaus worden items die zijn gekocht tussen 15 november en 24 december geaccepteerd voor retournering tot 14 januari, mits aan alle andere richtlijnen is voldaan.)

U bent verantwoordelijk voor de aankomst van de retourzending op ons adres. Wij raden u daarom aan om een dienst te gebruiken met de optie voor track and trace om uw retourzending te volgen. Als geretourneerde producten niet worden ontvangen, wordt er geen terugbetaling gegeven of vervanging geregeld.

Elke speciale aanbieding is mogelijk niet van toepassing nadat u (een deel van) uw bestelling heeft geretourneerd. In dit geval wordt uw terugbetaling aangepast naar de oorspronkelijke prijs.

Als u een beschadigd artikel heeft ontvangen, dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst een e-mail te sturen naar bestellingen@astariwearables.com om het probleem te melden.