Manage MII Applicatie

De Manage-Mii-app is het controlecentrum voor je wearable, waardoor je deze eenvoudig kunt instellen, aanpassen en (tijdelijk) bevriezen, waardoor je volledige controle hebt over je wearable en de functies.

STAP 1 - De app downloaden

Alleen jij hebt deze app nodig voor het instellen en beheren van de wearable(s). Voor het gebruik van de digitale visitekaart hoeft de ander geen app te installeren. Ook is het niet nodig om de app of de telefoon in de buurt te hebben wanneer je met de wearable betaald.

STAP 2 - De wearable koppelen

Locatie NFC reader

Open de app en begin met het plaatsen van uw wearable aan de achterkant van uw mobiele telefoon. Bekijk hiernaast de NFC 'sweet spots' per type apparaat.

Wanneer je moeilijkheden ervaart tijdens het koppelen, raden wij aan het telefoon hoesje te verwijderen en er voor te zorgen dat er geen andere (betaal)kaarten dicht bij de nfc reader van je telefoon zijn, deze kunnen namelijk het signaal verstoren.

Stap 3 - Visitekaart instellen

Voor het gebruik van de digitale visitekaart hoeft de ontvangende partij geen app te installeren. Zij hoeven enkel NFC aan te hebben staan zodat je de wearable tegen hun telefoon kan tappen.

  • 1. Falcon gekoppeld

  • 2. Service toevoegen

  • 3. Gegevens invullen

  • 4. Klaar om te gaan!

1 van 4

STAP 4 - Koppelen van je betaalpas

Welke bankpassen kun je koppelen

Het koppelen van al jou Mastercard debit- en creditcards, Visa debit- en creditcards en Discover debit- en creditcards werkt eenvoudig door middel van de wallet app Curve. Dit is een populaire wallet app die je meerdere betaalkaarten laat bundelen op 1 pas, hierdoor kun je verschillende betaalpassen koppelen aan de wearable. Lees hieronder meer over wat CURVE is en hoe je een gratis account aanmaakt.

Welke betaalkaarten kunnen niet worden gekoppeld

Let op. Onze wearables werken om veiligheidsredenen niet met verouderde Vpay en Maestro kaarten. Banken stoppen de uitgave van deze kaarten en stappen allemaal over naar Visa of Mastercard wat veiliger is voor de consumenten. Mocht je nog in het bezit zijn van zo'n oude kaart, dan kun je in de meeste gevallen vaak gratis een vervangende kaart aanvragen bij de bank. Je zal dan een nieuwe kaart krijgen die wel werkt met onze producten. Check hiervoor de website van de bank of zij al begonnen zijn met de uitgave van de nieuwe kaarten.

Wat is Curve

Curve is een alles-in-één geld-app die alle debet- en creditkaarten combineert in één. Het geeft u de mogelijkheid om onderweg te betalen met elk account hierdoor heb je altijd je hele portemonnee bij je. Jij kan daarnaast ook cashback verdienen en kosten in het buitenland elimineren.

CURVE

Een Curve-account kan eenvoudig en gratis aanmaakt worden via de link hieronder. Gebruik de gratis standaard kaart. De enige kosten is een eenmalige fysieke kaartprijs, deze kosten worden automatisch teruggestort op uw Curve account wanneer u binnen 14 dagen na het aanmaken van het account ten minste 12EUR/10GBP uitgeeft.

Maak een gratis CURVE account aan
  • 1. Falcon gekoppeld

  • 2. Service toevoegen

  • 3. Gegevens invullen

  • 4. Klaar om te gaan!

1 van 4