Maak nu van onze €0.5 donatie €1 door het schrijven van een review!

Bij elke review doneert Astari namens jou een extra bedrag aan Stichting Leeuw. Bewijslast hiervan is te vinden onderaan de pagina.

Wat

Bij elke aankoop van een van onze consumentenproducten doneren wij altijd 0,5 euro van het aankoopbedrag aan Stichting Leeuw. De leeuw staat centraal in ons merk en is een fascinerend dier uit de big five. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij, om deze bedreigde dieren te helpen waar mogelijk. Wanneer jij een review achter laat helpt dat andere klanten een goede keus te maken. Daarnaast help je daar door ons ook automatisch deze leeuwen mee.

Waarom

Rond het begin van de jaartelling had de leeuw een veel grotere verspreiding dan nu. Door gerichte jacht en het verdwijnen van leefgebied en natuurlijke prooi is hij uit het grootste deel hiervan verdwenen. De afgelopen 20 jaar is het aantal leeuwen met 40% afgenomen. Een relatief nieuwe bedreiging is de jacht op leeuwen, om zijn skelet in traditionele Aziatische medicijnen te verwerken. (WWF)

Wat doet deze stichting

Stichting leeuw is opgericht om algemeen nut beogende doelen en projecten met betrekking tot de verzorging en opvang van roofdieren en het rehabiliteren van roofdieren naar hun oorspronkelijke leefgebied te ondersteunen. De stichting heeft geen winstoogmerk. De stichting heeft haar grondslag ontleend aan het verantwoordelijkheidsgevoel om invulling te geven aan onze opdracht voor een goed rentmeesterschap voor mens, dier en wereld. De stichting wil hieraan bijdragen door concreet en specifiek op te komen voor de belangen van katachtige roofdieren. Tijgers, leeuwen en andere katachtige roofdieren worden wereldwijd ernstig bedreigd. Voor de groep dieren afkomstig uit circussen en dierentuinen ontbreekt het aan een gedegen opvang voor een welverdiende goede ‘oude dag’ en in het algemeen aan verantwoorde terugkeer mogelijkheden in de wilde natuur of grote parken in de landen van herkomst.

Bewijslast

Donatie Q4 2023

Bedankt voor het afgelopen jaar namens ons en stichting leeuw. Voor elke aankoop en review zullen wij blijven steunen.