WAAROM

Waarom zijn wij astari gestart

NFC technologie heeft een enorme impact gehad op het heden, en zal een nog grotere rol gaan spelen in de toekomst. Bij Astari dagen wij de standaard uit door middel van prachtig vormgegeven producten die door hun eenvoud makkelijk te gebruiken zijn. Dit doen wij door de beste NFC producten te maken van hoogwaardige kwaliteit, met het oog op duurzaamheid en onze impact op de wereld.

ONZE VISIE

Op een elegante manier extra gemak

Onze visie is dat je eenvoudig contactloos met je klassieke horloge, armband of sleutelhanger moet kunnen betalen en je contactgegevens delen. Zodat je hier niet speciaal een smartwatch voor hoeft aan te schaffen, die je steeds maar weer moet opladen. Of al die visitekaartjes mee moet nemen. Uiteraard zonder dat je dit product ooit op hoeft te laden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of je nog wel genoeg batterij hebt.

HET MERK

Waar komt onze merknaam vandaan

De naam Astari is een afgeleide van de naam die een van onze sterren draagt. Deze sterren werden vooral vroeger veel gebruikt voor het navigeren naar je bestemming. Laat ons je helpen door voor jou de leidende ster te zijn, op het gebied van productinnovatie binnen draadloze communicatie technologie. 

Daarnaast hebben wij als logo een leeuw. Deze leeuw staat symbool voor het voorop willen lopen, wat jij samen met ons doet. Bovendien helpen wij deze dieren graag samen met jou waar mogelijk. Hier lees je uitgebreid hoe we dat doen.

DE TOEKOMST

Waar gaan we heen, en hoe jou toekomst er uit ziet met onze wearables.

Naast betalen en je digitale visitekaart gaan wij het komende jaar ook meer functionaliteiten toevoegen. Denk hierbij aan toegangscontrole, hierdoor zou je met onze wearables ook je kantoorpand of andere locaties binnen kunnen treden. Het mooie van dit alles is dat als wij nieuwe functionaliteiten toevoegen, jij eenvoudig via de app je wearable hiermee kunt upgraden. Je hoeft dus geen nieuwe te kopen om te kunnen genieten van alle updates.

DIT IS HOE HET WERKT

Text en uitleg

Digitale Visitekaart

Deze stel je helemaal naar wens in met enkel de informatie die jij wil. Dit doe je gemakkelijk via de app. Je wordt hier helemaal in begeleid, dus geen zorgen dat het je niet lukt. Op deze manier kun jij de digitale NFC visitekaart instellen maar ook wijzigen allemaal wanneer jij dit wenst. Vervolgens is je contactpersoon enkel een 'tap' tegen de telefoon verwijderd van jou visitekaart.

Betalen

Het betalen stel je in middels de app, ook hier wordt je helemaal begeleid in hoe dit moet. Hierdoor is er geen kans op fouten. In de app koppel jij een betaalkaart aan je nieuwe Astari wearable. Let hier wel op dat jou betaalkaart ondersteund wordt, het kan zijn dat je onze partner Curve moet gebruiken om je gewenste betaalkaart te koppelen wanneer jou bank dit nog niet direct ondersteund. Na het instellen werkt dit op de zelfde manier hoe je dit eerst met een pin pas deed, alleen nu nog gemakkelijker.

Lees meer over hoe het werkt