Deel je contactgegevens met één tap!

Zorg dat je opvalt met een digitale visitekaart. De snelste en meest effectieve manier om je contactgegevens te delen. Eenvoudig in te stellen, en te downloaden, dus visitekaartjes overtypen is hiermee verleden tijd!

Bekijk alle producten

Betaald zichzelf terug

Geld Besparen

Doordat medewerkers niet meer elke keer een fysiek kaartje hoeven weg te geven, wordt er een hoop geld bespaard. Daarnaast scheelt dit ook een hoop werk en geregel om alle kaartjes gelijk te houden met juiste up-to-date informatie. Deze wearables kun je gemakkelijk eenmalig instellen en snel aanpassen wanneer nodig. 

Beter voor de wereld

Duurzaam

Het continue eenmalige gebruik van visitekaartjes draagt niet bij aan een duurzame samenleving. Astari wearables zijn gemaakt van (vegan) appel leer, dit komt voort uit het overschot aan appelschillen die overblijven bij de productie van appelsap. Dit in combinatie met dat je dit product kunt blijven aanpassen en gebruiken, maakt het de ideale upgrade. 

Blijft hangen bij je klanten

Meer Impact

Dit maakt veel meer impact dan het geven van een papieren visitekaart of delen van een Linkedin profiel. Dit blijft bij klanten hangen en opent de deur voor een leuk gesprek. 

Zet een stap voor op de rest

Voorlopen Op De Rest

Wanneer jullie nu al overstappen zijn jullie vroeg bij deze nieuwe trend. Dit geeft je de kans om op te vallen en bij de eerste groep van de meerderheid te horen die dit nu gaat gebruiken. Wacht daarom niet te lang en zorg er voor dat je dit nu al gebruikt voor dat iedereen dit binnenkort heeft.

Maak Een Afspraak
Astari Achilles key fob Mastercard branded

We doen het samen

Verhoogde binding van je medewerkers

De wearables bieden de optie om medewerkers van een tool te voorzien die ze zowel zakelijk als privé kunnen gebruiken. Door hen te voorzien van de laatste technologie zullen zij zich gewaardeerd voelen. Wanneer je er daarnaast als bedrijf voor kiest om deze wearables ook te voorzien van jullie logo, dan zorgt dit voor nog meer binding en uiting van het bedrijf. 

Astari Achilles key fob Mastercard branded

Voorzien van het bedrijfslogo!

Speciale gelegenheid? of gewoon in het dagelijks leven. Zorg ervoor dat jij en je medewerkers ook impact maken met de snelste en meest effectieve manier om contactgegevens te delen. Deze kunnen voorzien worden van het bedrijfslogo, zodat het bedrijf nog meer opvalt. En zeg maar vaarwel tegen het overtypen van visitekaartjes! Want met onze handige download functie kan het contact eenvoudig met 1 klik worden gedownload en toegevoegd aan de contactenlijst!

Bekijk alle producten
Astari Online meeting - Coffee

Plan hieronder een vrijblijvende online meeting in

Plan een online meeting met ons team op een moment dat het jou uitkomt. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Hieronder zie je de mogelijkheden, tot snel!