Contactloze betalingen

Ervaar zelf het gemak van betalen met je sleutelhanger of armband! Het betalen werkt op dezelfde manier als contactloos betalen met een betaalkaart. Naast het leveren van ongeëvenaard betaalgemak voor elke gelegenheid, zijn de wearables ook te personaliseren zodat uw merk voorop blijft staan bij de klanten of medewerkers.

Deel je contactgegevens met één tap!

Zorg dat je opvalt met een digitale visitekaart. De snelste en meest effectieve manier om je contactgegevens te delen. Eenvoudig in te stellen, en te downloaden, dus visitekaartjes overtypen is hiermee verleden tijd!

Waar onze wearables nog meer voor gebruikt kunnen worden

Toegangscontrole

Onze geïntegreerde technologie kan naadloos worden toegepast om medewerkers of klanten ook te voorzien van toegang, waardoor een ervaring ontstaat waarin iemand met een bijvoorbeeld sleutelhanger kan betalen, zijn of haar contactgevens delen en een locatie kan betreden. Hoe zou dat zijn als jou merk of bedrijf deze ervaring kan bieden met een wearable voorzien van jullie merk?

Astari Achilles key fob Mastercard branded

Verhoogde binding van je medewerkers/ klanten

Wanneer consumenten gebruik maken van Apple of Google Pay verliezen zij de binding met hun bank. Wanneer na het betalen gevraagd wordt hoe zij hebben betaald zullen de meesten Apple- of Google Pay noemen in plaats van de bank. Het mooie is dat je met een wearable (Voorzien van het merk) de binding met de klant terug kan winnen.

Meer Impact Maken

Of je nou met de wearable betaald of je visitekaartje deelt, dit maakt veel meer impact. Dit blijft bij klanten hangen en opent de deur voor een leuk gesprek. 

Voorlopen Op De Rest

Wanneer er op korte termijn nog de beslissing gemaakt wordt geeft dit de kans om op te vallen. Er zijn al een aantal bedrijven voor gegaan dus één van de eerste zijn is niet meer mogelijk, wel is het nog mogelijk om bij de eerste groep van de meerderheid te horen die dit nu gaan gebruiken. Wacht daarom niet te lang en plan vandaag nog een meeting in om hiermee het merk te versterken.

Maak Een Afspraak

Duurzaamheid

Astari wearables zijn gemaakt van appel leer, dit komt voort uit het overschot aan appelschillen die overblijven bij de productie van appelsap. Hiervan wordt een premium appel leer gemaakt waar wij onze producten van maken. Dit in combinatie met dat je dit product kunt blijven aanpassen en gebruiken, maakt het de ideale upgrade. 

Astari Online meeting - Coffee

Plan hieronder een vrijblijvende online meeting in

Plan een online meeting met ons team op een moment dat het jou uitkomt. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Hieronder zie je de mogelijkheden, tot snel!