STAP 1 - De app downloaden

Alleen jij hebt deze app nodig voor het instellen en beheren van de wearable(s). Voor het gebruik van de digitale visitekaart hoeft de ander geen app te installeren. Ook is het niet nodig om de app of de telefoon in de buurt te hebben wanneer je er mee betaald.

Manage MII

De Manage-Mii-app is het controlecentrum voor je wearable, waardoor je deze eenvoudig kunt instellen, aanpassen en toegang hebt tot exclusieve functies, waardoor je volledige controle hebt over je wearable en de functies.

STAP 2 - De wearable koppelen

Locatie NFC reader

Open de app en begin met het plaatsen van uw wearable aan de achterkant van uw mobiele telefoon. Bekijk hiernaast de NFC sweet spots per type apparaat.

Stap 3 - Visitekaart instellen

Voor het gebruik van de digitale visitekaart hoeft de ander geen app te installeren.

  • 1. Falcon gekoppeld

  • 2. Service toevoegen

  • 3. Gegevens invullen

  • 4. Klaar om te gaan!

1 van 4

STAP 4 - Koppelen van je betaalpas

Welke bankpassen kun je koppelen

Onze wearables werken met alle Visa debit- en creditcards, alle Mastercard debit- en creditcards en Discover debit- en creditcards. Afhankelijk van of de bank al is aangesloten kunt u deze kaart direct koppelen in de app. Wanneer je bank nog niet is aangesloten kun je gratis gebruik maken van onze partner Curve. Dit is een populaire wallet app die je meerdere kaarten laat bundelen op 1 pas. Deze Curve card kun je vervolgens eenvoudig koppelen aan de wearable.

Wat als ik een andere pas heb

Let op. Onze wearables werken om veiligheidsredenen niet met verouderde Vpay en Maestro kaarten. Nederlandse banken stoppen de uitgave van deze kaarten en stappen allemaal over naar Visa of Mastercard wat veiliger is voor de consumenten. Mocht je nog in het bezit zijn van zo'n oude kaart, dan kun je in de meeste gevallen vaak gratis een vervangende kaart aanvragen bij de bank. Je zal dan een nieuwe kaart krijgen die wel werkt met onze producten. Check hiervoor de website van de bank of zij al begonnen zijn met de uitgave van de nieuwe kaarten.

  • 1. Falcon gekoppeld

  • 2. Service toevoegen

  • 3. Gegevens invullen

  • 4. Klaar om te gaan!

1 van 4

Wat als mijn bank dit nog niet ondersteunt

Het is niet altijd mogelijk om direct je huidige betaalkaart te koppelen, dit is gelukkig geen probleem. Wij hebben door onze goede samenwerking met CURVE een alternatief. CURVE maakt het mogelijk om met deze app alle Mastercard, Visa en Discover credit en debit kaarten te koppelen aan je wearable. Voor klanten van Astari geheel gratis*(zie automatische cashback actie).

CURVE

Curve is een alles-in-één geld-app die uw debet- en creditkaarten combineert in één. Het geeft u de mogelijkheid om onderweg te betalen met elk account hierdoor heb je altijd je hele portemonnee bij je. Jij kan daarnaast ook cashback verdienen, kosten in het buitenland elimineren en uw geld beheren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Betaal overal slimmer met Curve op je ASTARI wearable!

Maak een gratis CURVE account aan